Υλικά:
1/4 κούπας γάλα καρύδας
2 κουταλιές φρέσκο χυμό λεμονιού
1-2 κουταλάκια αλάτι
Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας και αλείφουμε με αυτήν όλη την επιφάνεια του κοτόπουλου. Το αφήνουμε να μαριναριστεί για 8-12 ώρες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.