Υλικά:
Κύμινο
Πάπρικα γλυκιά
Σκόρδο σε σκόνη
Μουστάρδα
Σόγια σως (soja sauce)
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε ένα μείγμα με όλα μας τα υλικά σε αναλογία ανάλογα με τα γούστα μας. Με την μαρινάδα μας αυτή αλείφουμε καλά το κρέας, το βάζουμε σε τάπερ σκεπασμένο με το καπάκι του ή διαφανή μεμβράνη (wrap) και το αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεί για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι δώδεκα ώρες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.