Υλικά:
Ξύδι
Εκτέλεση:
Βουτάμε σε ξύδι και το αφήνουμε για δέκα λεπτά το κρέας που είναι να μαγειρέψουμε. Το στραγγίζουμε καλά και το μαγειρεύουμε για να το απολαύσουμε νόστιμο και μαλακό.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.