Υλικά:
Δυόσμο
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Γιαούρτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το ελαιόλαδο. Αλείφουμε καλά το κρέας μας με τη μαρινάδα και το αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα μέσα σε μπωλ κλειστό ή σκεπασμένο με διαφανή μεμβράνη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.