Υλικά:
1/4 φλυτζανιού του καφέ μουστάρδα πικάντικη
3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1/2 κουταλάκι ψιλοκομμένο τζίντζερ
1/3 κούπας μέλι
1 κουταλιά σόγια σως
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας καλά και βουτάμε στο μείγμα αυτό τα λαχανικά ή το κρέας που είναι να ψήσουμε. Τα αφήνουμε εκεί για λίγα λεπτά και κατόπιν ψήνουμε στη σχάρα χωρίς να αφαιρέσουμε την μαρινάδα που έχει μείνει πάνω τους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.