1kg μαριδάκι (γόνος ψιλός)
2 κρεμμύδια (μεσαία)
3 – 4 πατάτες
3 – 4 ντομάτες
3 – 4 σκορδάκια
1/2 kg reggato ή κεφαλοτύρι
4 φύλλα χωριάτικα
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί ένα ένα τα φύλλα λαδώνοντας τα. Πασπαλίζουμε με λίγο τυρί, αλατοπιπερώνουμε το μαριδάκι και το βάζουμε πάνω από τα φύλλα. Μετά τις πατάτες και τα κρεμμύδια (ροδέλες). Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, πολτοποιούμε τις ντομάτες και ρίχνουμε και το υπόλοιπο τυρί. Αλάτι, πιπέρι και λάδι (με το μάτι). Τέλος γυρίζουμε τα φύλλα που εξέχουν στο ταψί μας κάνοντας ένα στρίφωμα. Ψήνουμε στους 200 για 45 λεπτά περίπου.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Όλγα Κτενά και την ευχαριστούμε πολύ.