Υλικά:
1 ματσάκι μάραθο
1 κρεμμύδι
300 γρ. αλεύρι
Αλατοπίπερο
Νερό όσο πάρει
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη ψιλοκόβουμε το μάραθο και το κρεμμύδι, ρίχνουμε το αλατοπίπερο και εν συνεχεία προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύς χυλός. Βάζουμε το τηγάνι να κάψει με μπόλικο λάδι και παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας χυλό και τον ρίχνουμε στο λάδι και τηγανίζουμε.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε μια φίλη της Ματιάς, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.