1 δόση ζύμη κουρού
300γρ. φέτα
300γρ. μανιτάρια
250γρ. κίτρινα τυριά
4 αυγά
Λίγο γάλα
Πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
Καταρχήν ετοιμάζουμε την ζύμη κουρού σύμφωνα με την συνταγή που μπορείτε να δείτε εδώ! Κατόπιν θρυμματίζουμε τη φέτα και κόβουμε σε μικρά φετάκια τα μανιτάρια. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και λίγο γάλα. Προσθέτουμε στο μπωλ τη φέτα, τα μανιτάρια και τα κίτρινα τυριά τριμμένα.
Χωρίζουμε την ζύμη κουρού σε δύο μέρη, με το ένα να ένα λίγο περισσότερο από το άλλο. Παίρνουμε το λιγότερο και το απλώνουμε με τα χέρια μας στον πάτο του ταψιού που θα χρησιμοποιήσουμε και στην συνέχεια αφού το τυλίξουμε σε ρολό το απομακρύνουμε από το ταψί. Έπειτα απλώνουμε το δεύτερο μέρος της ζύμης στον πάτο του ταψιού, φροντίζοντας να πάει λίγη και στα τοιχώματα του. Προσθέτουμε την γέμιση ισόπαχα, σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο (αυτό που έχουμε τυλίξει σε ρολό), χαράσσουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 180-200 μέχρι να πάρει χρώμα η μανιταροτυρόπιτα μας.