1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα
2 ντομάτες ή ένα ντοματάκι κονσέρβα
2 κλωνάρια σέλερι
2 κύβοι νοστιμιάς
3 κουταλιές βούτυρο μαγειρικής
2 κουταλάκια σόγια σως
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τα μανιτάρια. Κόβουμε σε μακρόστενα κομματάκια το σέλερι και σε κυβάκια τις ντομάτες. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και αφού αυτό κάψει, σοτάρουμε για πέντε λεπτά τα μανιτάρια και το σέλερι. Στη συνέχεια προσθέτουμε ενάμιση λίτρο νερό, τους κύβους νοστιμιάς, τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζοντας το μαγείρεμα για ένα τέταρτο. Τέλος ρίχνουμε τη σόγια σως και συνεχίζουμε το βράσιμο για λίγα ακόμη λεπτά. Συνοδεύεται άριστα με κρουτόν σκόρδου.