2 μεγάλες κονσέρβες μανιτάρια κομμένα σε φέτες
500 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
250 γρ. ένταμ τριμμένο
250 γρ. γκούντα τριμμένο
250 γρ. κασέρι τριμμένο
2 κρεμμύδια ξερά
2 πράσα
5 αυγά
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
Αλάτι πιπέρι
Λίγο βιτάμ και ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε. Το ίδιο κάνουμε και με το πράσο. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και μέσα του τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το πράσο. Μόλις μαραθούν λίγο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε για άλλο λίγο το τσιγάρισμα. Παίρνουμε ένα ταψί, το βουτυρώνουμε και στρώνουμε το πρώτο φύλλο της σφολιάτας. Ρίχνουμε μέσα στο ταψί το μείγμα με τα μανιτάρια και από πάνω ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά και τα ανακατεύουμε προσεκτικά. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο ταψί μας προσέχοντας να πάει παντού. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και αλείφουμε με λίγο βιτάμ το πάνω μέρος της σφολιάτας. Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.