Ζύμη για Κις Λορέν έτοιμη ή σπιτική (τόση ώστε να καλύψει ένα ταψί του φούρνου μας)
1 κιλό μανιτάρια
200 κρέμα γάλακτος
1 1/2 κούπα γάλα
2 κούπες τριμμένα κίτρινα τυριά
5 αυγά
4 κουταλιές βούτυρο
3-4 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο σε φετούλες. Σε ένα τηγάνι καίμε το βούτυρο και μέσα του τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε, μειώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε μετά από λίγα λεπτά και το σκόρδο. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα τριμμένα τυριά και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Αδειάζουμε τα μανιτάρια μας πάνω στη βάση της πίτας και από πάνω τους το μείγμα των τυριών και του γάλακτος. Ψήνουμε για μισή περίπου ώρα μέχρι να πάρει ρόδινο χρώμα και να πήξει εντελώς και αφήνουμε να σταθεί για δέκα λεπτά πριν σερβίρουμε.