Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
500γρ. μανιτάρια
2 κρεμμύδια ξερά
2 σκελίδες σκόρδο
5 κ.σ. αλεύρι
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Βάζουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο να κάψει. Περνάμε από τρίφτη τα κρεμμύδια και το σκόρδο μας. Κόβουμε σε μικρό καρέ τα μανιτάρια και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό μας. Τα βάζουμε όλα σε μια λεκανίτσα και προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι και το πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε με δύο κουτάλια τους κεφτέδες μας και τους ρίχνουμε στο καμένο λάδι. Τηγανίζουμε καλά και όταν είναι έτοιμοι τους βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να φύγουν τα πολλά λάδια.
Νόστιμοι, νηστίσιμοι, υγιεινοί και πολύ γρήγοροι στην παρασκευή τους!