Υλικά:
1 κιλό μανιτάρια λευκά
2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σκουπίζουμε τα μανιτάρια για να απομακρύνουμε ξένα σώματα με ένα χαρτί κουζίνας. Εάν τα μανιτάρια μας είναι μεγάλα τα κόβουμε κάθετα στα 4 ή αν είναι μικρά τα κόβουμε στα δύο. Σε μια κατσαρόλα πλατιά βάζουμε ελαιόλαδο και βάζουμε στην κουζίνα μας πολλή δυνατή φωτιά. Όταν ζεσταθεί καλά το λάδι προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε τακτικά ώστε να λαδωθούν όλα από όλες τις πλευρές τους και προσθέτουμε το σκόρδο. Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να μαγειρευτούν στον επιθυμητό βαθμό τα μανιτάρια μας. Τέλος σβήνουμε με ξύδι και όταν δέσει η σάλτσα απομακρύνουμε από τη φωτιά και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.