5-6 φύλλα κρούστας
1/2 κιλό μανιτάρια καφετιά
1 1/2 κούπα τρίμματα φέτας
1 1/2 κούπα τρίμματα ανθότυρου
1 1/2 κούπα τριμμένο κίτρινο τυρί
1 κρέμα γάλακτος
6 αυγά
4-6 φέτες μπέικον
1 κούπα γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε την φέτα, το ανθότυρο, την μία κούπα από το κίτρινο τυρί, την κρέμα γάλακτος, το μπέικον ψιλοκομμένο, και τα μανιτάρια κομμένα σε φετούλες. Σε ένα άλλο μπωλ, χτυπάμε καλά τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ξαναχτυπάμε και τέλος προσθέτουμε και το γάλα και χτυπάμε ξανά. Ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά στο μείγμα των τυριών και ανακατεύουμε. Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και στρώνουμε ένα φύλλο ίσιο. Τα υπόλοιπα τα βάζουμε πλισέ (ζαρωμένα) από πάνω αλείφοντας που και που με λίγο ελαιόλαδο. Τα φτιάχνουμε έτσι ώστε να είναι ψηλά τα πλαϊνά τους σαν να είναι φωλιά. Αδειάζουμε την γέμιση που φτιάξαμε πάνω στη φωλιά με το φύλλο και την ισιώνουμε να γίνει ισόπαχη. Πασπαλίζουμε από πάνω με το υπόλοιπο κίτρινο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά το τυρί.