Υλικά:
1/2 κιλό άσπρα μανιτάρια
1 κεφάλι σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 μικρή κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Καυτερή πιπερίτσα
1-2 κουταλιές μουστάρδα
Λίγο βούτυρο
Εκτέλεση:
Αφαιρούμε από τα σκόρδα το φύτρο τους και τα λιώνουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι με λίγο βούτυρο τσιγαρίζουμε το σκόρδο. Πριν προλάβει να σκουρύνει ρίχνουμε και τα μανιτάρια κομμένα να βράσουν λίγο. Όταν τα μανιτάρια μας είναι σχεδόν έτοιμα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος χτυπημένη με την μουστάρδα και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και την καυτερή πιπερίτσα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Σιμόν, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.