Υλικά:
1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
Αλεύρι
Αλάτι πιπέρι
Λάδι
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Ελέγχουμε τα μανιτάρια μας για τυχόν χώμα και το απομακρύνουμε σκουπίζοντας ελαφρά με χαρτί κουζίνας. Τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε καλά. Τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. Όταν ροδοψηθούν είναι έτοιμα. Τα σερβίρουμε ζεστά ρίχνοντάς τους λεμόνι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.