Υλικά:
1/2 κιλό μανιτάρια
2-3 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο φρέσκο βούτυρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες ή κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο για 10 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες, αλάτι και λίγο φρέσκο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.