1 μεγάλο κουτί μανιτάρια (500 γρ.)
3-4 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια μας και τα κόβουμε σε φετούλες, αφαιρούμε από τα σκόρδα τις φλούδες και τα φύτρα και τα κόβουμε σε χοντρούτσικες φέτες.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε τις φετούλες του σκόρδου προσθέτοντας λίγο αλάτι. Μόλις αρχίσουν να αλλάζουν χρώμα ρίχνουμε και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για περίπου ένα τέταρτο της ώρας ανακατεύοντας τακτικά.
Στη συνέχεια σερβίρουμε σε πιατέλα πασπαλίζοντας πάνω τους τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.