Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
500γρ. μανιτάρια λευκά
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. μέλι
1 ποτήρι κρασί τύπου ρετσίνα
Δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τα μανιτάρια μας στη μέση. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει καλά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια μας, χωρίς να τα ανακατέψουμε στην αρχή. Ρίχνουμε από πάνω το σκορδάκι και κατόπιν ανακατεύουμε. Βάζουμε αλατάκι και φρεσκοτριμμένο πιπεράκι, ανακατεύουμε και όταν πιουν το ζουμάκι τους, προσθέτουμε το κρασί και το δεντρολίβανο. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν, προσθέτοντας λιγάκι νερό. Μόλις ξαναπιεί τα περισσότερα υγρά, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!