500γρ. μανιτάρια brown (καφέ)
2-3 σκελίδες σκόρδο
125γρ. περίπου, βούτυρο
Λίγο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Καθαρίζουμε με ένα χαρτί κουζίνας ή πανί τα μανιτάρια αφαιρώντας το χώμα που πιθανόν να έχουν. Σε ένα φαρδύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και κατόπιν τα μανιτάρια ολόκληρα. Τα ανακατεύουμε καλά να βουτυρωθούν γύρω γύρω και ανεβάζουμε την φωτιά σε υψηλό βαθμό συνεχίζοντας συχνά πυκνά το ανακάτεμα σε όλη τη διάρκεια του μαγειρέματος. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το σκόρδο. Όταν μαγειρευτούν τα μανιτάρια μας προσθέτουμε και το σκόρδο και ανακατεύουμε ξανά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, αλατίζουμε και αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε απίστευτα γευστικά μανιτάρια σκέτα ή σαν συνοδευτικό για οποιοδήποτε σχεδόν πιάτο.