Υλικά:
1 κιλό μανιτάρια φρέσκα
6-8 μεσαίες πατάτες
Ξύδι
Ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα μανιτάρια. Κόβουμε τα μανιτάρια κάθετα στα τέσσερα και τις πατάτες σε ροδέλες σχετικά λεπτές. Σε καλά λαδωμένο ταψί βάζουμε τα μανιτάρια και τους ρίχνουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο. Τα ανακατεύουμε να πάει παντού, τους ρίχνουμε λίγο ξύδι, αλάτι και ρίγανη. Λαδώνουμε καλά σε όλη τους την επιφάνεια τις πατάτες και τις χώνουμε ανάμεσα στα μανιτάρια να είναι σχεδόν όρθιες. Αλατίζουμε ξανά και ρίχνουμε και λίγη ακόμη ρίγανη. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να γίνουν οι πατάτες μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.