Υλικά:
3 ώριμα μάνγκο
1 1/2 κούπα κρέμα καρύδας
3 κουταλιές σιρόπι αγαύης (ή 2 κουταλιές ζάχαρη)
Υλικά για την γαρνιτούρα (προαιρετικά):
Φρέσκα φρούτα, νιφάδες μαύρης σοκολάτας, καραμελωμένη βρώμη κτλ.
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τα μάνγκο, τα κόβουμε σε κύβους και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά την κρέμα καρύδας να αφρατέψει. Προσθέτουμε το σιρόπι ή την ζάχαρη. Τέλος βάζουμε και τα μάνγκο και τα χτυπάμε όλα μαζί να ανακατευτούν πλήρως.
Σερβίρουμε την μους μάνγκο σε ποτήρια ή μπωλ και τα αφήνουμε να σταθούν κάποιες ώρες στο ψυγείο. Γαρνίρουμε τις μους και σερβίρουμε ένα υγιεινό, απολαυστικό και δροσερό γλυκάκι!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.