Υλικά:
2 μεγάλα ώριμα μάνγκο
4-6 κουταλιές ζάχαρη άχνη
1/2 κιλό κρέμα γάλακτος
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί φυτική σαντιγύ
Εκτέλεση:
Διαλύουμε την άχνη ζάχαρη στο εβαπορέ γάλα. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το μάνγκο. Χτυπάμε σε ένα μπωλ την φυτική σαντιγύ και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο λίγο το εβαπορέ και το λιωμένο μάνγκο. Βάζουμε το παγωτό μας να πήξει στην κατάψυξη για τέσσερις περίπου ώρες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.