Υλικά:
1/4 κούπας αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1 κούπα καρύδα τριμμένη
1/4 κούπας ζάχαρη
1 ασπράδι αυγού
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τη ζάχαρη με το ασπράδι. Προσθέτουμε σταδιακά και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς και στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε ζύμη επάνω στο χαρτί αφήνοντας απόσταση για το ένα μακαρούν από το άλλο. Τα ψήνουμε για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς πάνω σε σχάρα και τα φυλάμε σε κουτί ερμητικά κλειστό.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.