Υλικά:
500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
250 γρ. γραβιέρα ψιλοκομμένη
250 γρ. χοιρινή ωμοπλάτη ψιλοκομμένη
1 αγγούρι ψιλοκομμένο
1 κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια μας al dente (να κρατάνε λίγο) σε αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στο μπωλ που θα σερβίρουμε τη σαλάτα μας. Προσθέτουμε τη γραβιέρα, την χοιρινή ωμοπλάτη το αγγούρι και την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε καλά και πολύ προσεκτικά. Βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο και πριν την σερβίρουμε την ανακατεύουμε καλά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.