Υλικά:
1 κιλό μακαρόνια βίδες
2 κονσέρβες τόνο σε νερό
1 πιπεριά πράσινη
Λίγο κάπαρη
Αλάτι – πιπέρι
4 – 5 κουτ. μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Έπειτα σουρώνουμε κανονικά και τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά μαζί. Αλατοπιπερώνουμε ελάχιστα, προσθέτουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε για 10-15 λεπτά στο ψυγείο να σταθεί και σερβίρουμε.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Στέλλα Σωτηρίου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.