1 πακέτο μακαρόνια βίδες / στριφτά
500 γρ. μαγιονέζα
4 αβγά βρασμένα σκληρά
1 κονσέρβα λουκάνικα Φρανκφούρτης
5 – 6 αγγουράκια τουρσί (από το βάζο)
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα μακαρόνια σε πολύ αλατισμένο νερό. Έχουμε βράσει τα αβγά από πιο νωρίς για να κρυώσουνε και τα κόβουμε όσο πιο μικρά γίνεται. Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια και τα λουκάνικα. Ρίχνουμε τα στραγγισμένα, ακόμη καυτά μακαρόνια, σε ένα μεγάλο βαθύ μπωλ και ρίχνουμε μέσα τα ψιλοκομμένα αβγά, αγγουράκια και λουκάνικα. Βάζουμε και την μαγιονέζα, λίγο πιπέρι, τα ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Σερβίρεται με ψητό, μπιφτέκια ή μπριζόλες.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κατερίνα Σαββίδη, και την ευχαριστούμε πολύ.