1 πακέτο μακαρόνια βίδες ή πένες τρικολόρε
1 μεγάλη μαγιονέζα
10 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
10 λουκανικάκια πάρτυ κομμένα σε ροδέλες
200γρ. ζαμπόν κομμένα σε κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι στον τρίφτη
200γρ. κασέρι κομμένο σε κύβάκια
200γρ. γκούντα κομμένο σε κυβάκια
200γρ. ένταμ κομμένο σε κυβάκια
15 ελιές γεμιστές κομμένες σε ροδέλες
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια Al Dente. Ενώ αφήνουμε τα μακαρόνια στο τρυπητό για να στραγγίξουν καλά, ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας. Βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε ένα – ένα τα υλικά μας. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε το μπολ με τη μακαρονοσαλάτα μας και την διατηρούμε στο ψυγείο.
Μυστικό: Αν θέλουμε, ενώ φτιάχνουμε τη μακαρονοσαλάτα μας, βάζουμε μόνο το μισό βάζο μαγιονέζας και προσθέτουμε λίγη μετά στο πιάτο ανακατεύοντας το να πάει παντού. Έτσι η σαλάτα μας θα φαίνεται σαν να τη φτιάξαμε μόλις.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ειρήνη Σαββίδου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε το blog της Ειρήνης, «Irene’s Seasons». Κάνοντας κλικ εδώ!