1 πακέτο ζυμαρικά κοραλάκια
1 κονσέρβα ανανά στο χυμό του
1 βάζο μαγιονέζα (450γρ.)
1 κούπα τριμμένα καρότα
1 κούπα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα ζαμπόν ψιλοκομμένο
3/4 κούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κουταλάκια μηλόξυδο
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου να είναι αλ ντέντε και τα στραγγίζουμε. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και τα περιχύνουμε με το μηλόξυδο. Στη συνέχεια βάζουμε τα καρότα, το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε για μία ώρα να σταθούν (χωρίς να καπακώσουμε την κατσαρόλα). Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε καλά την μαγιονέζα μαζί με μισή κούπα από τον χυμό του ανανά, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε και το ζαμπόν, κομμένο τον ανανά και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στα ζυμαρικά μας την σάλτσα που φτιάξαμε και ανακατεύουμε να πάει παντού. Σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά πριν το απολαύσουμε.