1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 πακέτο ζυμαρικά πέννες
750γρ. μείγμα τυριών (φέτα, ρεγκάτο, κασέρι, ένταμ)
8 αυγά
1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
Σουσάμι και μαυροσούσαμο
Λίγο βιτάμ ή βούτυρο για το άλειμμα
Πιπέρι
Βράζουμε τα μακαρόνια να είναι al dente δηλαδή να κρατάνε λίγο. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν πολύ καλά. Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε τα τυριά με την αναλογία που επιθυμούμε και τα ανακατεύουμε καλά. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το πιπέρι και τα ρίχνουμε στο μπωλ με τα τυριά, ανακατεύοντάς τα καλά. Σε αυτό το μπωλ ρίχνουμε και τα μακαρόνια (που έχουν κρυώσει καλά) και ανακατεύουμε προσεκτικά έτσι ώστε το αυγό και τα τυριά να πάνε παντού. Παίρνουμε ένα μεγάλο ταψί, το βουτυρώνουμε και στρώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας, βουτυρώνοντάς τα ένα ένα ξεχωριστά. Ρίχνουμε το μείγμα και το στρώνουμε απαλά. Από πάνω στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας, βουτυρώνοντάς τα όπως κάναμε και με τα πρώτα. Χαράζουμε την μακαρονόπιτα σε κομμάτια και περιχύνουμε με το φρέσκο γάλα. Πασπαλίζουμε με τα σουσάμια και ψήνουμε στους 175 βαθμούς έως ότου ροδίσει καλά η πίτα μας.