Στο νερό που θα τα βράσουμε εκτός από αλάτι προσθέτουμε και λίγο λάδι έτσι ώστε να μην κολλάνε μεταξύ τους όταν τα ρίχνουμε μέσα, καθώς επίσης και για να μην φουσκώνουν στη κατσαρόλα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.