1/2 κιλό μακαρόνια πένες ή μακαρονάκι κοφτό
70γρ βιτάμ
2 1/2 κούπες τριμμένα κίτρινα τυριά
6 κουταλιές αλεύρι
1 λίτρο γάλα
Αλάτι
Βράζουμε τα μακαρόνια μας και τα σουρώνουμε. Σε μια γαλατιέρα ζεσταίνουμε το γάλα και σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βιτάμ να λιώσει και προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε συνεχώς. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζεστό γάλα, λίγο αλάτι κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρέμα. Αν σβολιάσει χρησιμοποιούμε το μπαστούνι κοπής κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Όταν πήξει η κρέμα βγάλτε τη κατσαρόλα απ’ το μάτι και ρίξτε τις 2 κούπες από τα τυριά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε τα μακαρόνια κι ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα τυριών σε ένα πυρέξ και πασπαλίζουμε από πάνω με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.