2 πακέτα μακαρόνια
1 κιλό στήθος κοτόπουλο φιλέτο
1 κιλό μανιτάρια φρέσκα
2-3 πράσινες πιπεριές
1 κρέμα γάλακτος (200ml) 15% λιπαρά
Ελάχιστο κρασί
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πάπρικα
Σκληροτύρι Όλυμπος (προαιρετικά)
Κόβουμε σε μικρά κομματάκια το στήθος κοτόπουλο. Κόβουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές σε μικρά κομματάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σε αυτό τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το κοτόπουλο. Προσθέτουμε ελάχιστο κρασί (για να μην μας μαυρίσουν τα μανιτάρια), αλάτι και σιγοβράζουμε για μισή ώρα περίπου. Συγχρόνως σε μαι άλλη κατσαρόλα βράζουμε και κατόπιν στραγγίζουμε τα μακαρόνια μας. Αν χρειαστεί, στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο προσθέτουμε λίγο νερό. Κατόπιν προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, την πάπρικα και σε ένα ποτηράκι διαλύουμε το κορν φλάουρ σε νερό και καθώς βράζει η κατσαρόλα μας, το ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας συνεχώς. Τραβάμε αμέσως την κατσαρόλα από την φωτιά. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με την σάλτσα μας και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με σκληροτύρι Όλυμπος.