Μακαρόνια
Κολοκυθάκι
Μελιτζάνα
Μανιτάρια
Κρασί
Σκόρδο
Βασιλικό
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο λάδι
Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι τα ήδη κομμένα σε κύβους κολοκυθάκια, τη μελιτζάνα και τα μανιτάρια. Μόλις κάνουν μια κρούστα από έξω, τότε ρίχνουμε τα κομματάκια του σκόρδου και μόλις μυρίσει το σκόρδο τότε σβήνουμε με κρασί και ακολούθως βάζουμε λίγο νεράκι για να πάρουν όλα μαζί μια βράση. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και βασιλικό στη βράση και στο τέλος βάζουμε και τα ΉΔΗ βρασμένα μακαρόνια μέσα και τα γυρίζουμε λιγάκι. Και τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε ο Άρης, και τον ευχαριστούμε πολύ.