Υλικά:
200γρ. κεμπάπ σόγιας (μισό πακέτο)
500γρ. μακαρόνια ολικής άλεσης
1 κρεμμύδι ξερό
200γρ. ντομάτα πασάτα
2 δαφνόφυλλα
1 ξύλο κανέλας
2-4 κόκκους μπαχάρι
2 κύβους νοστιμιάς λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρεμμύδι σε καρέ και το τσιγαρίζουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη πασάτα, το αλάτι, τα μπαχαρικά μας, τους κύβους και 1700ml καυτό νερό. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και ρίχνουμε μέσα το κεμπάπ σόγιας. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 15 λεπτά και κατόπιν ρίχνουμε και τα μακαρόνια. Βράζουμε ανακατεύοντας τακτικά μέχρι να μαγειρευτούν τα μακαρόνια μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.