1/2 κιλό μακαρόνια της αρεσκείας μας (π.χ. φιογκάκια, τριβελάκι, κτλ.)
6 σνίτσελ γαλοπούλας ή μισό στήθος φιλέτο
2 σκελίδες σκόρδο
200-250 γρ. σάλτσα ντομάτας
Λίγη τριμμένη παρμεζάνα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο βασιλικό
1 δάχτυλο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας για 9 λεπτά και τα σουρώνουμε. Κόβουμε σε λωρίδες τη γαλοπούλα. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε τη γαλοπούλα απ’ όλες τις πλευρές μαζί με το σκόρδο ψιλοκομμένο. Σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε την σάλτσα ντομάτας, λίγο βασιλικό, αλάτι και πιπέρι, τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας και σερβίρουμε τα μακαρόνια με φιλέτο γαλοπούλα σε πιάτα με τριμμένη παρμεζάνα και ψιλοκομμένο μαϊντανό.