Υλικά:
1 1/2 πακέτο μακαρόνια φιογκάκια
600 γρ. κρέμα γάλακτος
300 γρ. λιαστή ντομάτα
Βασιλικός
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
3 κουταλιές της σούπας πελτέ
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τη λιαστή ντομάτα, τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι και τον βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά ώσπου το μείγμα να αποκτήσει απαλό ροζ χρώμα. Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά. Στη συνέχεια, βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τη σάλτσα. Ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έλενα Δεμερτζή και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.