1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό (500γρ.)
2 λουκάνικα μοσχαρίσια φρέσκα
2 κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
Λίγο ξύδι
1 Pummaro
1 κ.σ. αλάτι
Πάπρικα καυτερή
Πιπέρι καγιέν
Πιπέρι κόκκινο
Μοσχοκάρυδο
Κάρυ
Κανέλα
Τυρί τριμμένο
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τις σκελίδες του σκόρδου. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάζουμε πολύ λίγο νερό και σε αυτό τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα μαζί με μία κουταλιά της σούπας αλάτι. Μόλις μαλακώσουν, τα σβήνουμε με λίγο ξύδι και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας καθώς και 500ml ζεστό νερό. Ρίχνουμε και τα μπαχαρικά μας, δηλαδή την πάπρικα, τα δύο πιπέρια, το μοσχοκάρυδο, το κάρυ και την κανέλα και αφήνουμε την σάλτσα μας να πάρει μία βράση σε μέτρια φωτιά. Κατόπιν, κόβουμε τα λουκάνικα μας σε λεπτές ροδέλες και τα προσθέτουμε στην σάλτσα την οποία βράζουμε μισή με τρία τέταρτα της ώρας ακόμα, πάντα σε μέτρια φωτιά. Στην συνέχεια, ζεσταίνουμε 1 1/2 λίτρο νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας δυναμώνοντας το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο. Μόλις αρχίζει και κοχλάζει ρίχνουμε μέσα το κοφτό μακαρονάκι. Κατεβάζουμε το μάτι στο μισό, αφού βεβαιωθούμε ότι ο βρασμός έχει ξαναρχίσει και βράζουμε για ακριβώς οκτώ λεπτά της ώρας. Κατόπιν κλείνουμε το μάτι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το μακαρονάκι με κόκκινη σάλτσα και λουκάνικο να σταθεί για ένα τέταρτο. Το σερβίρουμε πασπαλίζοντας το με μπόλικο τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας. Καλή σας όρεξη!