1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι (500γρ.)
150γρ. τυρί φέτα
1 χούφτα ελιές
1 1/2 κονκασέ
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο βασιλικό
Λίγη ρίγανη
Λίγη κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ξεκουκουτσιάζουμε τις ελιές και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Θρυμματίζουμε την φέτα. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες που μπορείτε να δείτε εδώ!
Σε μία κατσαρολίτσα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και όταν κάψει, σωτάρουμε σε αυτό το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κονκασέ, το αλατοπίπερο, το βασιλικό και την κανέλα. Αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει. Σερβίρουμε τα μακαρόνια μας σε πιάτα και πριν ρίξουμε από πάνω τους την σάλτσα, αναμιγνύουμε μέσα της τη φέτα, τη ρίγανη και τις ελιές.