Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Μακαρόνια χοντρά
Μυζήθρα ξερή
Αυγά
Χοιρινό καπνιστό
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πακέτο τους. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα του τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά τα αυγά μας, μέχρι να γίνουν μάτια. Σε ένα άλλο τηγάνι (μεγαλύτερο) βάζουμε επίσης ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε το χοιρινό και το τσιγαρίζουμε ελαφρά. Κατόπιν προσθέτουμε τη μυζήθρα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει το τυρί μας χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια μας και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε μια γενναία μερίδα σε ρηχό πιάτο τοποθετώντας πάνω από τα τσουχτά μακαρόνια μας -από την Μάνη- τα αυγά, πασπαλίζοντας με λίγο πιπεράκι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!