Υλικά:
1 πακέτο μακαρόνια Νο10
1 κονσέρβα τόνου
1 κουταλιά του γλυκού κάπαρη
Μερικές πράσινες ελιές σε κομματάκια
1 νεροπότηρο τοματοχυμό
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε ελαφρά το σκόρδο και προσθέτουμε τον τοματοχυμό, λίγο νερό, τον τόνο, την κάπαρη και τις ελιές. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια προσθέτοντας στο τέλος και κεφαλοτύρι.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Τούλα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.