1/2 κιλό μακαρόνια πένες ή μακαρονάκι κοφτό
70γρ. βιτάμ
2 1/2 κούπες μοτσαρέλα τριμμένη
1/2 κούπα καπνιστό τυρί
6 κουταλιές αλεύρι
1 λίτρο γάλα
Βράζουμε τα μακαρόνια μας και τα σουρώνουμε. Σε μια γαλατιέρα ζεσταίνουμε το γάλα και σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βιτάμ να λιώσει και προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε συνεχώς. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζεστό γάλα κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρέμα. Αν σβολιάσει χρησιμοποιούμε το μπαστούνι κοπής κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Όταν πήξει η κρέμα βγάζουμε τη κατσαρόλα απ’ το μάτι και ρίχνουμε τις 2 κούπες τριμμένη μοτσαρέλα και τη μισή κούπα καπνιστό τυρί ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσουν. Προσθέτουμε τα μακαρόνια κι ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα τυριών σε ένα πυρέξ και πασπαλίζουμε από πάνω με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.