Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
1 πακέτο μακαρόνια χοντρά βρασμένα
250γρ. φέτα βαρελίσια
250γρ. φέτα δοχείου
1 κεσεδάκι γιαούρτι 500γρ.
3 αυγά
Ελιές
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα ταψί βάζουμε τα μακαρόνια μας και από πάνω θρυμματίζουμε τις φέτες και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε ελιές και ξανα-ανακατεύουμε. Σε μια μπασίνα χτυπάμε τα αυγά μας, ρίχνουμε το γιαούρτι, ρίγανη, πιπέρι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Το μείγμα αυτό το ρίχνουμε στο ταψί μας και είτε το αφήνουμε από πάνω σαν μπεσαμέλ, είτε το ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο, το σταυρώνουμε και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ωρίτσα. Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω λίγο πιπεράκι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!