8 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
300γρ. ζάχαρη
250γρ. βούτυρο
230γρ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα χλιαρό
Ζάχαρη άχνη
Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει και το αφήνουμε να χλιάνει. Χωρίζουμε τα αυγά σε κρόκους και ασπράδια. Χτυπάμε σε σφιχτή μαρέγκα τα ασπράδια. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το βούτυρο και δύο κουταλιές της σούπας νερό και συνεχίζουμε για δύο λεπτά το χτύπημα. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ενσωματωθεί πλήρως. Σιγά σιγά προσθέτουμε και λίγο λίγο το γάλα και χτυπάμε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά μας. Προσθέτουμε την μαρέγκα λίγη λίγη αναδιπλώνοντας το μείγμα μας απαλά με μια σπάτουλα ώστε να μην ξεφουσκώσει.
Βάζουμε το μείγμα μας σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε για 1 έως 1 1/4 ώρα μέχρι να χρυσίσει ελαφρά στο πάνω μέρος του. Αφήνουμε το μαγικό γλυκό μας να κρυώσει και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.