Υλικά:
1 κιλό φασολάκια φρέσκα
4 κρεμμύδια ξερά
3 πατάτες
4 καλαμπόκια
Σάλτσα από φρέσκια ντομάτα
2 κολοκυθάκια (προαιρετικά)
1 μελιτζάνα (προαιρετικά)
Λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζομε στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι για να καβουρδιστεί λίγο. Μετά προσθέτομε τη σάλτσα ντομάτας, τα φασολάκια καθαρισμένα και πλυμένα, τις πατάτες και τα καλαμπόκια. Προσθέτομε το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.