Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Μαρούλια ψιλοκομμένα
Συκωταριά ψιλοκομμένη
Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
Άνηθο
Ρύζι
Κρασί λευκό
Αυγά
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σε αυτό τσιγαρίζουμε τα ξερά και τα φρέσκα κρεμμύδια μας. Κατόπιν ρίχνουμε τη συκωταριά μας να τσιγαριστεί κι αυτή. Προσθέτουμε πιπέρι, αλάτι και σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί. Στη συνέχεια ρίχνουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα. Τέλος θα προσθέσουμε τα μαρούλια, το άνηθο το ρύζι και θα βράσουμε μέχρι να γίνει η μαγειρίτσα μας. Αν θέλουμε την κάνουμε αυγολέμονο με τον γνωστό τρόπο.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!