200 γρ. σέλινο
200 γρ. σπανάκι
200 γρ. σέσκουλα
2 με 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές άνηθο
2 κουταλιές μαϊντανό
2 κουταλιές ρύζι γλασέ
1 κύβο λαχανικών
Το χυμό από 2 λεμόνια
2 κουταλιές ταχίνι
Αλάτι, πιπέρι
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα χορταρικά, και τα βάζουμε να βράσουν, ρυθμίζοντας την ποσότητα του νερού ανάλογα με την προτίμηση μας. Προσθέτουμε το ρύζι, τον κύβο λαχανικών και το αλατοπίπερο.
Όταν το ρύζι βράσει χτυπάμε το ταχίνι με τον χυμό των λεμονιών, ρίχνοντας λίγο λίγο ζωμό από την κατσαρόλα. Όταν αραιώσει αρκετά, το ρίχνουμε στο φαγητό και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσει για 2 με 3 λεπτά ακόμη και το αποσύρουμε από την φωτιά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Θάλεια Βουλγαρέλη και την ευχαριστούμε πολύ