175γρ μαργαρίνη
175γρ ζάχαρη
3 αυγούλια
1 κ.γ. μπέικιν
2 κουταλιες της σούπας κακάο
4 κουταλιές της σούπας γάλα
175γρ φαρίνα
75γρ κουβερτούρα λευκή
75γρ κουβερτούρα γάλακτος
75γρ κουβερτούρα
Οι σοκολάτες θα κοπούν σε κομματάκια 0,5 εκατοστών. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, βάζουμε δύο κουταλιές από το αλεύρι μας, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Χτυπάμε άλλα δύο λεπτά. Κοσκινίζουμε το υπόλοιπο αλεύρι με το κακάο και το μπέικιν, ρίχνουμε το γάλα και τα κομματάκια από τις σοκολάτες και το ρίχνουμε στο μείγμα που έχουμε στο μίξερ. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα απαλά να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε στις θήκες χαρτάκια και μοιράζουμε το μείγμα στα 12. Ψήνουμε στους 180° πάνω κάτω αέρα για 25′.
Λιώνουμε σοκολάτα σε Μπεν Μαρί… όποια μας αρέσει… και τα βουτάμε μέσα όπως σας δείχνω στο βιντεάκι.
https://www.youtube.com/watch?v=5eC9Io5MSnI
Στολίζουμε με ότι μας αρέσει. Θα τα βάλω σε κουτάκια και θα τα δέσω σε σακουλάκια.
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.