500γρ. αλεύρι σκληρό (για ζύμωμα)
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
Υλικά για τη γέμιση:
1 κιλό φρέσκια ανάλατη μυζήθρα ή ανθότυρο
1/2 νεροπότηρο μέλι
1/2 νεροπότηρο ζάχαρη
5 αυγά
1 κουταλάκι κανέλα
Ετοιμάζουμε πρώτα το φύλλο. Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε ένα λακάκι στο κέντρο του. Εκεί ρίχνουμε το λάδι και το λεμόνι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγο λίγο νερό μέχρι να γίνει η ζύμη μας ελαστική και να μπορούμε να την ανοίξουμε με τον πλάστη σε όχι ιδιαίτερα λεπτό φύλλο. Ανοίγουμε πολλά, όσο γίνεται στρογγυλά φύλλα και με ένα πιατάκι του καφέ τα κόβουμε έτσι ώστε να έχουν ομοιόμορφο σχήμα. Τα σκεπάζουμε για λίγη ώρα μέχρι να φτιάξουμε την γέμιση.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε την κανέλα και το μέλι. Σε άλλο μπωλ με ένα πρες πουρέ ή με ένα πιρούνι θρυμματίζουμε το τυρί. Το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα των αυγών και τα ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.
Βάζουμε γέμιση στο κέντρο του κάθε στρογγυλού φύλλου και με τα δάχτυλά μας ενώνουμε το φύλλο γύρω γύρω έτσι ώστε στο κέντρο να φαίνεται η γέμιση. Τα αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να αχνοροδίσουν. Φτιάξτε πολλά γιατί γίνονται ανάρπαστα!