2 ποτήρια γάλα
2 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγούλια
Δύο κουταλιές μέλι
Λίγο αλάτι
Στο αλεύρι ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε με το σύρμα, ρίχνουμε τα αυγά, το μέλι και το αλάτι… ανακατεύουμε επίμονα να φύγουν οι σβόλοι… Αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί ο χυλός…
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και με μία κουτάλα βάζουμε μικρές ποσότητες… Αφού ψηθούν από τη μία, γυρίζουμε από την άλλη…
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.